Prince Q <3

Tänkte berätta om min och Q's resa tillsamans:

För snart exakt 4 år sedan kom det till Soreca en liten hingst som hette Prince Q.
Jag hade sett honom i en annons och tyckte det var en riktigt fin liten kille. Jag hade tänkt att skaffa mig en ny dressyr häst. Så jag slog till!
Men jag var ganska så oerfaren när det gällde att köpa hästar, jag tog helt enkelt hästen efter utseendet och brydde mig knappt om om den var frisk! Det ända jag visste var att han var en renrasig welsh mountain och att han var svart.
Men där stog jag nu med grimskafftet i handen och en pigg liten kille i andra änden. Han var inte inriden, bara sadelvan.
Så redan 2 dagar senare bestämde  jag mig för att rida in honom.
men det var lättare sagt än gjort! Jag blev avkastat gång på gång, men jag satt upp med gråten i halsen och fortsatte att försöka. Och det gjorde jag  ska ni veta!
Jag kämpade och slet med den lilla ponnnyn! Och efter några månader gav det resultat.
Han lyssnade på mig! Och efter ytligare några månader var han grundriden och det var dax att se om han var villig att hoppa nåt hinder. han hade blivit löshoppad innan men då ville han absolut inte hoppa! (jag vet, kan knappt fatta det själv!!)
Men nu skulle han ialla fall över ett 20 cm hinder! Men nähä! Inte det.
Men jag tänkte så att det gorde så mycket just nu för att han skulle ju ialla fall bli en dressyr ponny.
Då hände det! Han fick nåt ryck och bockade o bockade o bockade tills jag ramlade av. Men han slutade inte att bocka! Tillslut kastade han sig mot hindret och bara flög över som värsta SM ponnyn!
Det var då det slog mig! Detta var ju ingen dressyrponny! Hur kunde jag tro det? Denna pållen ville ju inget hellre än att hoppa! Då undrar ni säkert varför han  inte ville hoppa med mig på? Eller varför han inte ville bli löshoppad?
Jo, jag tittade riktigt noga på honom där jag låg på marken efter att ha ramlat av, och såg då att han markerade på vänster bak. Jag gick fram och tittade och såg en sten som satt fast i strålen. Det hade blivt infekterat sa veterinären till mig när hon kom senare på dagen. '
Men det var inget som inte skulle bli bra igen efter lite medicin.
Efter det blev det han och jag! Bara vi 2 mot resten av världen!
Andra skulle se honom som svårriden och bråkig, men där har dom fel! SÅ mycket FEL!!!
Han skulle göra ALLT för mig om jag bad honom det!

Q ligger på topp nu. vi har nåt vårat mål detta året med mycket konditions träning och mental styrka har vi nått MSV A tillsamans, han och jag i ETT har vi tagit oss över oväntate höjder!
nu ligger ELITEN framför våra fötter och även SM ligger bakom kröken.
du var absolut inte lätt att ha och göra med, och du krävde mest tid, men du var den mest älskvärda att jobba med <3 <3 <3
Du och Jag mot alla andra!
Min prins, PRINCE Q.

//S


2011-08-21 | 16:34:57 | | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Dimsdale

Vilken fin berättelse! Tänk att den är sann också! :')

2011-08-21 // 18:00:30
» Maddjo (Johanna)

Gud va fint!

2011-08-21 // 18:20:18
» ponnypenny

awwi<3 söt historia:D

2011-08-21 // 21:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback