*Rubrik*

Jag säger inte att de som har 20 hästar är oseriösa, jag säger bara att iaf JAG inte tycker att det verkar realistiskt att kunna rida 20 hästar på en dag.
Jag vet att detta är lufthästvärld och 11 hästar skulle inte en normal person kunna rida varje dag och orka med det, men man får överdriva lite i lufthästvärlden för att det ska funka, men 20 hästar och mer verkar lite orealistiskt, men om man nu har ett stuteri och att hästarna bara står i hagen och väntar på att ett föl ska komma, då har man ju såklart tid med fler hästar, om man bara rider ca hälften av dem.
Men JAG tycker inte att det verkar realistiskt att rida 20 hästar och fler på en dag, så om ni nu är väldigt seriösa så får ni övertyga mig om det... Man vet aldrig ifall de  är någon som "samlar på sig" hästar för att det är kul eller om man är seriös, men då får man ÖVERTYGA mig.
Jag vill inte bråka men jag tyckte inte att det var kul att se det som stod på Stall skogsstjärnan sedan jag verkligen har försökt svara på alla mail, besökt sidan och även andra småstalls sidor så att de inte ska tröttna när ingen kollar.
Och personligen, för att få andra lite gladare så kan ni ju kolla på statistiken istället för hur många komentarer. För det finns folk som kollar in men inte komenterar...
KRAM J

2011-12-12 | 21:07:00 | SVAR PÅ TAL | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Rosgården

Håller med!

2011-12-12 // 21:14:27
» ELLLIINN

ehhhm jag har över 20 st! Jag bara skaffade mig flera när jag var mindre och jag pallar inte att sälja någon... de är mina ögonstenar!

2011-12-13 // 18:37:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback