Starlufthästar gästbloggar :)

Gästbloggning på Soreca(starlufthästar)

Hej.Först tänkte jag,vad ska jag skriva om,men sen tänkte jag,ja jag skriver om hur jag började med lufthästar:)

Jag var ungefär 6 år,jag och min kusin lekte,hon var 7,ett år äldre.Vi hade en koja,så sa vi att vi hade onsynliga djur,så en dag sa jag,att jag ville ha en onsynlig häst,så bara stog det en häst framför mig,då sa jag,min häst är ett sto,hon ska vara vit,en stor häst,då menade jag typ en d ponny.Då sa jag hon ska heta rosa.Då började jag säga ROSA i min tanke:),då kom hon,jag red jag hade ett svärd:D

Sen flyttade jag,och då var jag ungefär 7 år,då började jag säga att jag hade en onsynlig skötare som tog hand om mina två hästar,ja då hade jag två hästar,skejp och rosa.då sa jag att det fanns ett onsynligt stall,och staket,då hade jag inget svärd:)

sen när jag var 9 år så flyttade jag till mitt första hus:)Då började jag köra mer verkligt,jag bode i ett hus inne i skogen, där var det en hage som var jätte stor. Och jag hade ett onsynligt stall. då hade jag ungefär 20-22 hästar. Sen en dag när jag läste minhäst tining,så såg jag att onsynliga hästar kallas för lufthästar:)Där bodde jag tills jag var 11 som jag är nu:)
Då flyttade jag till mitt andra hus,nu bor jag här med mina underbara hästar och luftdjur:)

Om ni har några frågor om mig så är det bara att kommentera:)
Jag har en hemsida som heter http://www.starlufthastar.n.nu :)

Ps,Jag har valpar som man kan tinga:)

2011-10-19 | 19:12:14 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback