We´re simply dá best!

God kväll lufthäst världen!
Okej, jag har verkligen ingenting att skriva om, outfits börjar bli tråkigt, och att bara skriva om sin dag är lite gammalt...
Vad ska jag skriva om? KOMMENTERA!
Okej, nu ska jag skriva om en sak dock.. VALMONSTUERI.N.NU, VAR ÄR DU!?

Jag har mejlat dig ett antal ggr, men aldrig fått svar.
Aja, i alla fall, Dissan har verkligen blivit bättre, men han kan fortfarande bara skritta. Men vi är snart BACK ON TRACK igen.
Jag håller med dig S, ser verkligen fram imot IRL träffen, om den nu blir av, om typ inga kan komma så är de ingen ide? Men kan ni inte tjata liiite till på era föräldrar ;) ?
God kväll, hoppas ni får en bra lördags kväll!
/R

2011-10-01 | 19:22:55 | SVAR PÅ TAL | 4 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» stalltinkerbell

Jag kan inte kommer :( Bor för långt bort, och så har vi hela släkten hemma hos oss just då :( Har tjatat som f*n, och du kan anpordna kurser eller något? Då kan du ju skriva om det osv :)

2011-10-02 // 09:35:32
» //R(jlrk)

jag vill det mer än annat och som ponnypenny sa i nåt inlägg förut , så skulle det vara kul om man liksom kom och sa tex:

- det är jag som har bloggen soreca!

- det är jag som har bloggen stall tinkerbell!

- och det är jag som har bloggen jlrk!

men jag ska försöka tjata jättemycket på mina föräldrar! problemet är att jag har ingen som kan ta emot mig i gbg(eller vad ni nu kallar det) och jag har heller ingen jag känner där så det kan bli problem , men ska försöka att tjata , jag bor typ i norrland (eller i mitten av sverige) så det kommer att bli en lång resa på tåg om det går:):) <3

2011-10-02 // 10:23:51
» R

Hej!

Ja, men jag har upptäckt ett STORT problem! :( Liseberg, som vi i så fall skulle träfas på, är stängt efter julafton :( Och jag kan tyvärr inte ta imot alla bloggare/läsare hemma hos mig, får helt enkelt inte plats. Nu fick jag just en bra ide, men de kanske inte går, ska skriva ett inlägg om de nu, kolla imon kort!

/R

2011-10-02 // 21:01:04
» Melissa

Några tips om vad ni kan blogga om:

- "Veckans lufthäst", alltså vilken häst ni är mest förjusta i eller vilken häst/ponny som ni tycker är värda en rosett eller något, alltså som någon utställning för lufthästar ;)

- Soreca tävlingsteam (ni kanske har det t.om. xD)



Hoppas ni fått några ide'er :)

2011-10-03 // 16:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback