WOW!

Hej!
Nu har jag TVÅ stora nyheter till er. Så... vill ni höra? Klart ni vill!
Nyhet nr 1:
Ni känner nog alla till Holmens "BIG JUMP" för d-ponnys. Där var de först kval. Och sedan final.
Och ni vet ju att jag kom med i finalen (Jippi!) Men lyssna nu. 1:a kom Holmens på Holmens shine of Glory. Grattis till dig gumman!
Men gissa vad?! JAG kom tvåa!!! Herregud vad jag är glad. Första gången jag tävlar Pix på riktivt (130cm) och så kommer jag TVÅA. Vet ni hur många som var anmälda eller?! Gud. Fatta vad duktig min lilla Pix är.
Nyhet nr 2:
Jag har ju också letat lite efter en dressyr ponny. Jag har ju mina två fina hopp ston Classic och Pix. Men nu när Dissan är på kliniken.  (Inte för att han är så bra på dressyr) Så ville jag ha en ponny att tävla dressyr med.
Jag funderade ju på Welsh Cob hingsten som ni alla säkert såg. Men nja..... Jag ville ha något mer "Tävlings klart". Så, jag kollade säkert 10 ggr VAR på ALLA era bloggar/hemsidor.
Men, så kom jag in på Kungsggården. Och tittade lite på hennes hästar. Och blev helt kär i Kungens Sir William. Men jag tänka, att hon säljer såklart inte honom. MEN, jag mejlade. I alla fall. Och frågade om hon hade någon tillsalu, och sa att jag gillade Wille. Och gissa vad? Hon sa, att eftersom att de verkade som att jag ville ut och tävla honom. Så får jag köpa honom! Allt är inte klart än. Men som de ser ut så får vi en ny liten kille här på Soreca.
------------------------------------
Så, de var mina två STORA nyheter. Nu ska ni få höra lite om hur de har gått för min prins Dissan.
Han har ju stått på kliniken ett bra tag nu. Och sakta men säkert blir han bättre. Genom vila och en massa mediciner och så kärlek såklart! Blir han långsamt bättre. Jag är inne på kliniken MINST en gång varje dag, bara för att titta till honom och gosa lite. Men. De går i alla fall framåt för honom. Vilket jag är lättad över. Och de händer så mycket på Soreca att jag inte hinner tänka negativa tankar.
MVH
/ R

2011-09-04 | 15:06:30 | | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Hjerpe Stall

Grattis till placeringen! :D

2011-09-04 // 16:57:55
» stalltinkerbell

Ja, grattis! Jag kom 3:a :) Glad för att jag kom så bra till :)Du måste vara ÄNNU gladare :D

2011-09-04 // 17:21:07
» Dimsdale

Grattis! Kul att Dissan blir bättre :)

2011-09-04 // 19:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback