Myspys!

Hej! Idag innan Humlan kom tog jag en morgontur på Fly. Hon har ju stått inne i natt så hon var ren och fin, så jag tog bara hennes hack och red ut barbacka. Jag red på  småstigar i skogen med mycket backar och mycket stenar vilket är ganska så jobbigt! Sedan kom jag ut på en grusstig där travade jag lite och tog en liten galopp innan jag red hem genom skogen igen.
 
När Humlan hade gjort sig hemmastadd fick Some ett hoppass i paddocken idag. Hon var jättepigg men jag övade med mycket bommar och studsar så att hon skulle bromsa upp lite, och efter ett tag blev hon så duktig att jag kunde tabort studsarna och hoppa en riktig bana på 80cm. Jag la inte upp något högt för jag känner ju henne inte. Sedan skrittade jag av ute och släppte ut Fly och Some i hagen. De har blivit väldigt bra vänner! :)
 
Sedan tog jag en promenad med Humlan runt alla hagar och i både paddock, manege och skrittmaskin för att hon ska känna sig hemma. Sedan fick hon gå in sig i skrittmaskinen och det var verkligen inga problem, lättlärd tjej det där :)
När jag var klar fick hon gå ut i hagen till Fly och Some. Det blev givetvis lite bråk, men bara för att bestämma rangordningen och dessutom är ju både Fly och Some snälla så det var bara lite "vanligt" bråk :)
Kram J
 

2012-08-13 | 18:41:45 | J och R | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback