Moi,Me,Jeg,Io,Yo,Jag

Hej hej!
Jo, nu ska ni få ett inlägg om enbart MIG! Jag tänker inte blanda in hästar, nästan i alla fall, i det här inlägget. Ni ska få lite info om mig, personen bakom "R".
Ok, namn osv kan ni glömma! ;)
Men ni ska få en liten glimms av min livsstil.
Jag är en slapp-tjej rakt igenom. Eller ja, nästan i alla fall. Jag skulle inte kunna leva utan mina mjukis byxor :D Eller typ mina jätte t-shits. Haha, ja ni fattar ;)
Så, vissa kan kalla mig "perfektionist". Jag MÅSTE ha allt perfekt, när det gäller t.ex mitt rum, det FÅR INTE vara stökigt. Eller skåpet/-en i stallet/skolan. Eller att hålla ordning på mina skolböcker, att ha "läsbara" och "rena" antekningar.
Ja, sådan är jag. I ett nötskal! XD
Så, jag spenderar den mesta av min tid i stallet, som ni kanske fattat. Rider, sköter hästar, eller jobbar med nybörjar lektioner.  Jag tror/tycker själv att jag har ganska fullt upp på veckorna, är i stallet efter skolan, och så ska jag hinna med att plugga där i mellan.
Jag är som sagt en riktig slapp tjej. Men, om jag har mycket som jag känner att jag behöver göra (träna/springa eller plugga ex) så blir det lätt så att jag blir arg på mig själv, då ska man hålla sig undan från mig...
Mitt humör är kanske inte det bästa, kan lätt bli arg/sur som bara den. Om jag haft en dålig dag, glömt bort att göra något, eller om jag helt enkelt är missnöjd över ett ridpass, så ska man inte vara i närheten av mig, över huvudtaget!
Jag är en morgon människa, är sjukt trött på kvällarna, men kan lätt gå upp halv sju på morgonen (för det mestaXD)
Att ha det lugnt och organiserat runt mig är ett måste, (även om det inte alltid är det) Jag blir så mycket lugnare själv då.
Kläd smak då? Jo, som jag sa så ÄLSKAR jag mjukis-style! Och det är nog en bra beskrivning av mig, i mjukis byxor eller i stall kläder hittar man mig! XD Haha, eller hur? Nja, men nästan i alla fall, bryr mig inte så värst om sådana onödiga saker.
Vad finns det mer att säga?
Skolan ja....
Jag har nog alltid haft det rätt så lätt i skolan, eller ja, inte så att jag slappat, men ja... nu blev det komplicerat... ni fattar XD
Matte, Engelska och Svenska har jag lätt för, vet inte riktigt varför, matte har jag ALLTID haft lätt för, siffror gillar jag :D
SO,NO m.fl. är lite värre, men inte direkt svårt.. än.
Just de, för er som inte vet det, så fyller jag 14 i år (född -98)
Här får ni lite av min musiksmak:
Den låten är så sjukt bra (ganska gamal) men den är så...sommar för mig på något sätt XD
Ja, ni får mer än gärna kommentera detta inlägget med tips om vad jag ska skriva mer om mig själv. Så uppdaterar jag detta inlägget med ERA idéer.
/R

2012-06-08 | 23:40:45 | R's inlägg | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback