Sommarbete?

Hej! Jag har lite smått panik nu, för jag har ingen häst som kan vara sällskap åt Fly i sommar. Maybe åker till sin fodervärd, ev. köpare på fredag, jag har ingen annan häst och Skäckla ska bort på läger typ hela sommaren så hon kan inte heller stå med Fly. Är det någon annan som skulle vilja ha en häst med Fly i sommar?
Hon är väldigt okomplicerad, lätt att ha tillsammans med alla ston, dock gillar hon inte att stå med valacker. Jag har en väldigt stor hage som ligger bara en liten bit bort från stallet, där våran manege och paddock ligger.
Vi har ju, som ni vet, också en massa fina ridvägar, en stor terrängbana och ett stort stall där ni ka få plats med era hästar om ni vill ha dem i box då och då också. Det finns även en badplats i närheten där ni kan bada på den hästfria sidan, utan häst och på den hästvänliga sida, med er häst :)
Vad säger ni? Det är bara att maila in om ni vill ha era hästar på Soreca i sommar. Ni behöver ju såklart inte vara här på riktigt utan ni bara skriver på er blogg/hemsida (om ni har någon) att ni är här och sånt. Det är även självklart ni som rider och sköter er häst också. :)
Ser inte detta lockande ut?
Obs! Bilden ovan: Copyright J!
Kram J
Trackback