Rock ´n Roll

Ja, nu har min lilla Sweetie fått sitt lilla föl! Yippi! En liten bus hingst, svart/vit skäck och heter Rock ´n Roll. Men kallas kort och gott Rocky. Dock så ska min lilla nya prins inte få stanna här så länge till. Eftersom att jag inte satsar på shettisar och eftersom att jag redan har Sweetie så kommer jag tyvärr att sälja lilla Rocky. Han kommer att säljas så fort han kan vara borta från sin mamma. Intresserad?? Hör av dig till: Soreca@hotmail.se
Hej då!
// R

2011-02-28 | 16:26:23 | | 1 Kommentarer

FRÅGESTUND

Yepp ;)


2011-02-21 | 20:05:48 | | 2 Kommentarer

R måste också blogga!?


jaa du R, när ska du också lära dig att hålla denna blogg uppdaterad??
jaja, det får la jag ta hand om! ;)

tänkte snart ordna en FRÅGESTUND här på bloggen :D då kan ni ställa hur mycket trevliga/otrevliga frågor ni vill ;) låter inte det bra?

men ja, min dag då: först var jag i skolan :( det var tråkigt som vanligt. men efter det var jag med R och vi hade jätte skoj som vanligt ;D när jag kom hem var det bara att ge sig ut på Power i skogen för lite kondison/styrke  träning efter som att jag måste få en bättre TÄVLINGS POWER om man säger så ;)

sedan red man då star i manegeni ca 15 min. jag fattar inte att man kan vara så stissig som den hästen!? men det gick ialla fall super :D
dagen imon blir nästan samma fast jag ska rida Sammy och Lollipop.

men nu ska jag läsa :)

tjenixen.

// S

2011-02-21 | 19:58:24 | | 0 Kommentarer

new horses baby ;)


yes, överskriften säger allt ;) vi har nämligen 2 nya ponnys i stallet! Decibelle och Rasmus! båda är mycket fina D-ponnys :D

men igår var jag (S) med R och vi red Deci och Rasmus. gick super! först red vi ut i skogen för att trava igång dom, sedan gick vi hem och red dressyr.

I förregår var jag (S) med R igen ;) då red i b.la Star och Ronja som vi har på vinter foder nu ;) det gick as bra ;D jag red Star och R red Ronja :) Men Star tränar vi inte lika hårt för att hon är så pass ung än.

efter vi hade ridit dom två så red vi en häst som heter Oxå. Eller rättare sagt så red R henne medans jag red Ragge som går jätte bra nu :D


men så har mina två senaste dagar sett ut ;) så idag (lördag) har alla hästar inklusive ridskole hästarna haft vila efter ännu en tuff arbetsvecka.

men nu ska jag slappa :)


// Shär får ni en bild på Decibell (Deci)  OBS.! Google bild!

Rasmus :)      OBS.! Google bild!!'

och här är en bild jag gjord själv ^^ :D

2011-02-19 | 22:15:37 | | 0 Kommentarer

Äntligen över!

ja, då var det äntligen över! Nu förstår ni säkert ingenting. Jo, hovslagaren var här i morse. Classic, Juliana, Dissan och Frukt skulle få nya skor. Frukt, Dissan och till och med Classic gick jätte bra. Men Juliana...uch! Först sparkade hon honom, säkert fem gånger, sedan sarkade hon i hans "verktygs låda" så att alt flög omkring. Vi fick på henne skorna efter ca 2,5 timmar! Men men, det får väl gå. Hon är ju bar fyra år den lilla pållen, jag tänkte skriva lite mer info om mina små hästar.
Classic Electra (Classic)
Sto
Skimmel
c-ponny
2001
Inriktning: Hoppning
Classic är den häst som jag tävlar i hoppning med, har kvalat in till SM!
Distraktion (dissan)
Valack
Brun ( med tuppkam )
b-ponny
1998
Inriktning: Han kan allt!
Dissan är min lilla prins. Honom kan jag göra allt med, han är en b-ponny, men jag har hoppat 1,10 med honom, BARBACKA!
Tutti Fritti (Frukt)
Sto
Mörk brun
d-ponny
2000
Inriktning: Dressyr
Frukt är en söt liten d-ponny. Hon är hur bra som helst på dressyr banan. Har haft ett föl.
Sweet Dreams (Sweetie)
Sto
Svart
Shettis
1997
Inriktning: Allround
Sweetie är min shettis. En stor shettis. Hon äär lite "nypig". Hon nypps ofta. Men hon är jätte snäll.
Juliana
sto
Bork/black
korsning Fjordhäst/Welsh  ( inte slut mätt )
2007
inriktning: Western
Juliana har jag sålt minst tre gånger, två av gångerna lämnade de tillbaka henne. Och den tredje så skulle de sälja henne, men då köpte jag tillbaka min lilla prinsessa. Hon är som sagt bara fyra. Mne hur snäll som helst.
Det var alla mina privata hästar.
Ses!
// R

2011-02-01 | 17:00:32 | | 1 Kommentarer