Allt ska med!

Hej! Idag gjorde jag i ordning allt för Danmarksresan imorgon. Vi kommer att åka klockan 4 på morgonen för att hinna så det gäller att gå och lägga sig tidigt. 
Jag har därför ägnat hela dagen åt att duscha Fly riktigt ren och fin, och sedan kommer hon att få stå inne i natt. Sedan har jag letat igenom alla mina skåp för att hitta allt jag ska ha och jag kommer att resa ner i min hästbuss som rymmer 5 hästar, trots att jag bara har en. Alla i laget som vill åka med i min buss får gärna säga till idag, för jag har plats, men anledningen till att jag tar min hästbuss är för att jag vill ha mycket plats för alla saker, jag vill verkligen att vi går vidare till Finalen. Kämpa på laget! :)
Jag har i alla fall en ren häst och mängder med glansspray i svansen, manen har jag knoppat och har sprayat hårspray för att de ska hålla sig till imorgon och hoppas på att hon inte kliar sig eller något. Jag ska upp redan klockan två inatt för att kunna göra i ordning det sista. Sedan får jag kanske dricka lite kaffe eller nåt för att hålla energin uppe. Flys pannlugg fick faktiskt vara, men även den är dränkt i glansspray och så får vi hoppas att domarna gillar utsläppt pannlugg, och att de som inte gillar det är objektiva och bra domare. 
Detta är medpackat i transporten+ outfit för imon:
Flys grejor:
*Vitt dressyrschabrak
*Vita benlindor (bara på framridningen)
*Svart aachenträns
*Svart dressyrsadel
*Svart regnskrittäcke
*Svarta transportbenskydd
*Ljusblå grimma
*Ljusblått fleecetäcke
*Arnika gel
*Backontrack benskydd
*Galon sadelskydd (ifall det regnar)
*Hovkrats
*Kyllera
*Pälsglans
*Rotborste
*Ryktborste
*Tvättsvamp
*Magic brush
*Transportgrimskaft
*Hösegel
*Lädergrimma
*Mörkblått tävlingstäcke
*Gallop pälsglans
*Mash och hippopro active (för tävlingshästar)
--
Mina grejor:
*Hjälm
*Kavaj
*Regnjacka
*Ridskor
*Ridstrumpor
*Stövlar
*Vita ridbyxor
*Handskar
*Överdragsbyxor
*Dressyrspö
 
Kram J

2012-07-29 | 20:35:14 | Outfits | 3 Kommentarer

J som häst del 2 - Två ord?

Hej! Denna gångens fråga blir... Kan ni beskriva mig med två ord? Detta blir en ganska så svår omgång eftersom att man måste ha dem orden som jag tänker på. Men skulle ingen hitta orden så tar jag det som är närmast.
Det kan finnas två vinnare om den ena hittar ena ordet och den andra det andra. Men försök få båda så är det roligast :)
Orden finns inte med i texten.
--
Som sagt så skulle jag förmodligen varit Arabiskt Fullblod om jag hade varit häst. Eller en liknande ras. I alla fall så skulle jag kanske se lite "ömtålig" ut, men har en bra uthållighet och kan gå länge utan mat och vatten. 
Jag är ganska så lätt med maten som sagt, jag äter när jag får och dricker när jag får, man vet aldrig när man får nästa gång. Jag är ordningsam i boxen, om man mockar varje dag. Alltså, jag lägger det på ett ställe, men om ingen tar undan det så sprider jag ut det i större delen av boxen. Jag fäster mig inte speciellt vid någon häst, för jag vet att man alltid förlorar denna, någon gång. Jag har därför ganska så svårt att lita på folk och kan vara lite tillbakadragen, även om det inte alltid märks. 
Jag kan som sagt vara ganska så oberänelig, vilket innebär att jag kan vara hyper en dag, och den andra jättesur, därför måste jag ha en ryttare som känner mig väl och kan känna av vad jag har för dag så att man kan anpassa ridpasset efter detta.
Som ett exempel på detta så skulle nog ganska så många sätta mig i skrittmaskinen de dagar jag är på dåligt humör, men det skulle bara göra mig ännu surare och det skulle förmodligen sluta katastrofalt. De dagar jag är på dåligt humör så skulle nog en tur ut passa bra, medan de dagar jag är på glatt humör försöka att verkligen utnyttja de så att jag arbetar ordentligt, för då vill jag! De dagar jag är hyper finns det inget annat att göra än att ha tålamod och försöka sitta kvar...
Jag är ganska så missnöjd med mig som person, för jag är så... förvirrad på något sätt. Jag vill inte ta så mycket plats som jag tar, men samtidigt vill jag inte försvinna i mängden. Men samtidigt misstänker jag att många tycker att jag är jobbig... hehe och jag kan inte klandra dem, dock är jag olika med varje person, med den ena kan jag vara generös och glad, den ena hyper knäpp, den andra "sportsam" o.s.v. 
Men oftast hörs jag ganska så mycket. Jag tror att det är därför som jag håller på att bli så som jag är nu, och det är inte något jag gillar. Därför tror jag att ett sommarlov inte är det bästa just nu, det är ju bättre att folk tycker att jag tar plats och är jobbig, än att bli så... inbunden som nu.
Bättre ökänd än okänd om man säger så.
Jag gillar som sagt de flesta grenarna och därför är det så svårt att ha hand om mig, jag behöver någon som verkligen känner mig, för jag kan vara på dåligt humör på olika sätt. Oftast vill jag helst göra något ändå, men det är något annat som är "fel" och då behöver jag uppmuntran som ett ordenligt dressyrpass eller ett roligt hopp-pass. (Provocera mig dock ALDRIG...)
Jag vet inte hur jag ska förklara bättre. Jag tror att detta är mig, protestera om det känns fel, men det är så det känns inne i mig just nu. 
Vad tror ni jag tänker på för två ord? Jag gillar det ena inte, men jaja. Jag får lära mig att acceptera mig själv istället :)
 
Kram J

2012-07-28 | 23:58:55 | J's inlägg | 3 Kommentarer

EM Resultat Kval 1 och 2

Kval 1 (Tyskland)
1. Bulgarien
2. Spanien
3. Danmark
4. Sverige
5. Grekland
6. Italien
7. Scottland
8. Ukraina
9. Ungern
10. Rumänien
11. Polen
12. Island
13. Finland
14. England
15. Irland
(De som kommer efter 15 gick inte vidare till Kval 2)
16. Norge
17. Tyskland
18. Cypern
19. Frankrike
20. Vitryssland
Superbra jobbat Sverige. En fjärdeplats! Hoppas att vi fortsätter prestera bra! :) 
Lite tråkigt att Tyskland åkte ut på hemmaplan... <3 Jobbigt läge.
--
Kval 2 (Italien)
1. Danmark
2. Ungern
3. Grekland
4. Ukraina
5. Finland
6. Sverige
7. Polen
8. Scottland
9. Irland
10. Bulgarien
(De som kom efter 10 gick inte vidare till Kval 3)
11. Island
12. England
13. Spanien
14. Italien
15. Rumänien
Bra jobbat Sverige!! Fortsätt såhär så kommer vi att Lyckas bra :D
Ännu en gång åker landet ut på hemmaplan... åker Danmark ut nästa gång då? Hoppas att mönstret bryts för då har vi större chans att få ett grannland med bra placering,  Norge är ju redan ute, men Finland och Danmark och vi är kvar än så länge :)
 
Kram J
 

2012-07-28 | 23:31:07 | Tävlingar | 0 Kommentarer

Vinnare!

Hej! Först och främst vill jag bara säga att det var Loppan som vann "J som häst del 1" då hon gissade på Arab. Jag var lite tveksam först, men sedan pratade jag med några av mina kompisar, som en av dem, som känner mig väldigt väl, sa genast arab och argumenterade varför, och jag insåg att det passade ganska så bra in på mig. 
Om ni hade gissat utan min text, vad skulle ni ha sagt då? Utifrån filmerna, bilderna och hur jag skriver? :) 
Det är okej att andra tar min idé om er som hästar, det är bara roligt att se, men det skulle vara bra om ni skrev vem idén kom ifrån :)
Dagens ridpass är det sista innan vi åker till Danmark på Måndag, hela laget, för kval tre EM. Resultaten kommer upp. Därför började jag med att värma upp länge och ordentligt, sedan red jag igenom programmet som jag ska rida på Måndag. Jag var ganska så nöjd med programmet, men en del småfel här och där fick rättas till. Jag red igenom den delen av programmet som kändes fel (eller liknande övningar) och när jag kände mig nöjd red jag igenom programmet igen. Det kändes mycket bättre, men jag slutade inte där, utan jag red igenom varje del av programmet så många gånger att de satt perfekt, och när allt det kändes bra så red jag programmet för sista gånger, vilket var oändligt mycket bättre och kände mig underbart nöjd! Det känns jättebra till på Måndag så nu är det bara att hoppas att det går bra! :)
Outfiten: (Det regnade MYCKET idag...)
Kram J

2012-07-28 | 22:47:33 | Outfits | 0 Kommentarer

J som häst del 1- Ras?

Hejsan! Här kommer del ett av "J som häst" Dagens fråga är- vilken ras är jag?
--
Jag som häst skulle nog vara ganska så smäcker och som kan se ganska så klen ut men som i själva verket är ganska så uthållig. Jag passar främst för distanstävlingar, men gillar det mesta och är ganska så positiv. Jag kan det mesta hyfsat bra, som hoppning, dressyr och uteritt, men är ingen stjärna på något av det, förutom att min ras är ganska så inriktat på distans. Jag skulle vara samarbetsvillig men lätt oberäknelig och skulle inte passa till ridskola eller ha flera olika ryttare. Man kan aldrig skapa något schema för en vecka eftersom att man alltid måste anpassa ridpasset efter mitt humör då jag kan vara sur och inte ha lust vissa dagar. Men de dagar jag har lust- vilket är de flesta är jag samarbetsvillig och vill gärna göra rätt. Jag vill ofta tillfredsställa alla och vill vara omtyckt, vilket ibland kan leda till mina hastiga humörsvängningar. De dagar jag inte är på humör kan jag vara ganska så svår att ha och göra med, jag kan vara allt ifrån lat till en tickande bomb och det skulle inte förvåna mig om jag ofta var uppe och flög i luften.
Mat är jag ganska så lätt med, jag kan gå länge utan vare sig vatten eller mat, men får jag mat och vatten så tar jag för mig. Så jag är den sorts häst som man kan leda fram till vattnet och jag dricken vare sig jag är törstig eller inte, för man vet aldrig när man får igen. 
Maten är jag inte speciellt kräsen med, jag äter det mesta som erbjuds men står jag på sommarbete är jag inte den hästen som ägnar all tid åt att äta, då jag ofta hittar på annat. 
I flocken är jag en häst som ofta är lite i utkanten av flocken, men samtidigt inte mobbad, utan ungefär som om jag själv väljer det. Jag går lite för mig själv och tar ofta inte kontakt med främmande hästar självmant, men är brukar inte sparka, kanske stryka öronen bakåt och markera lite, men aldrig bitas eller sparkas, förutom kanske mot de hästar jag känner väl. 
Rasen jag skulle vara är även känd för att leva längre än vissa andra hästraser. Mer får ni inte. Gissa gärna på vilket ras jag skulle kunna vara så får den första som gissar rätt ett pris :)
 
Kram J

2012-07-27 | 23:39:11 | J's inlägg | 5 Kommentarer

Nya krafter

Hej! Idag vaknade jag ganska så sent, och kikade till alla hästarna i hagen. Vid grinden hittade jag en hästsko, så jag kollade igenom alla hästarna och upptäckte att det var Fly som hade tappat en sko, vilket förstörde dagens träningsmöjligheter. Jag fick tag på min hovslagare som kunde komma redan imorgon :) bra bra. Jag fick helt tänka om dagens program och fick då en superbra idé! Så jag satte bara på henne hackamoretränset och jag själv hade badshorts med bikiniunderdel under och bikiniöverdel, och ett par shorts. Och så begav jag mig ner till stranden. Farnor väldigt varmt och skönt här i Göteborg och har varit det i några dagar nu så även vattnet var varmt och skönt. Fly var dock lite tveksam först, men efter lite uppmuntran gick hon i och sen travade vi fram och tillbaka i vatten som gick till precis under magen på henne och det tyckte hon var riktigt jobbigt. Men vi kämpade vidare och efter en stund tyckte jag att hon förtjänade en liten vila, så vi gick ut på djupare vatten och rätt som det var så simmade Fly, jag skyndade mig av henne och höll ett stadigt tag i manen, men det var inte det lättaste. När Fly bottnade igen stannade hon för ett ögonblick, så att jag hann upp på ryggen igen, men när jag hade kommit upp så travade hon iväg väldigt fort och när hon var så blöt så blev hon jättehal och jag fick hålla fast i manen för att inte trilla av. Jag satt långt bak på rumpan på henne och när hon kom till grundare vatten var det väldigt nära att jag trillade av, men jag lyckades återfå balansen i sista minuten. Det var väldigt roligt! :) Sedan försatte vi med lite styrketräning fram och tillbaka i ganska djupt vatten och hon blev riktigt trött. Väl hemma igen fick hon gå ut i hagen igen och rullade sig direkt. - Love, J

2012-07-26 | 17:12:00 | J's inlägg | 3 Kommentarer

J som häst

Hej! Jag tänkte börja med en ny "serie" om vem jag hade varit om jag hade varit häst. Varje del innehåller en fråga som ni ska försöka svara på via kommentar. Sedan kommer svaret publiceras och den som gissar rätt först får ett litet pris. Samtidigt kommer jag även berätta om min personlighet och ge er en inblick i hur mitt liv ser ut och vad jag är för person. Och så avslutas varje inlägg med frågan som man ska försöka svara på. Vad tycker ni? :) Kram J

2012-07-26 | 16:13:00 | J's inlägg | 1 Kommentarer

Vi börjar om...

Ja, som rubriken säger så har jag bestämt mig för att börja om med hela EM då kval 1 resultaten försvann. Datumen är fortfarande de samma, bara att resultaten kommer upp lite senare. Sen vill jag också gärna veta var alla kommentarer har tagit vägen. Jag kan se att folk fortfarande tittar in då och då, men snälla lämna lite kommentarer så blir vi så glada. Jag har ju fortfarande ingen dator men försöker ändå blogga så gott jag kan med min mobil. Därför kan jag heller inte skriva några längre inlägg eller lägga in bilder. Jag ska försöka skaffa fram en dator men så länge får jag väl hacka mig fram såhär. Love to you all - J

2012-07-26 | 01:00:20 | J's inlägg | 1 Kommentarer

Ännu en gång...

Hej, jätteglad blev jag verkligen när jag såg resultaten för hopp SM. Träningen har verkligen lönat sig och hon gick som en klocka inne på banan. Den sista träningen innan tävlingen var mycket finslip och styrketräning. Jag övade studs med räcken och måste erkänna att det inte är vår starkaste sida. Men jag var ändå nöjd över träningen och hon försöker ju verkligen. Dock var det det som gav oss vår andraplats i kvalet. Vi kom in bra på kombinationen, men Fly tog som vanligt ett litet för stort språng eftersom jag inte gillar kombinationer och därför blir jag lite stressad. Så det ledde till att vi kom kort in på nästa hinder i kombinationen. Vi kom som tur var över utan att riva, men vi kom ur balans, så vi tappade en del fart så vi fick lite lite kortare tid än vi skulle ha fått och det puttade ner oss på en andra plats. Men jag är såklart väldigt nöjd ändå för Fly var helt underbar som ändå klarade hindret. Det var jag som nästan förstörde allt. Som sagt så har jag fortfarande ingen dator, men jag ska försöka blogga med mobilen då och då, som nu. Kram J

2012-07-25 | 00:19:10 | J's inlägg | 0 Kommentarer

Where..?

Hej! Har nån sett resultaten på EM kval 1? Var tusan försvann det, jag kan svära på att jag la upp det, men var är det då? Ah! Jag blir så sur!
Jaja, resultaten kommer upp, i promise! <3

Kram J

2012-07-23 | 20:56:21 | J's inlägg | 0 Kommentarer

Super duper

Hej!
Som ni märkt har jag inte bloggat nåt, och det beror på att jag dels har varit ute med våran båt i en vecka och sen har vi ingen dator hemma, inte en enda :( Just nu bloggar jag från A på Långedals dator, men den kan av någon anledning inte skriva inlägg, och därför får jag skriva snabbinlägg=kan bara lägga in en bild...
Men ni får nöja er helt enkelt.
Fly har i alla fall fått bra träning under tiden jag varit borta, dels så har jag haft en kompis som har hjälpt mig med henne, men hon körde henne också då och då upp till oss när vi låg i hamn och då kunde jag känna lite på henne. Dock skulle jag ju ha stannat hemma inför EM, men men... Så EM var i alla fall i torsdags, och då var jag hemma. Resultaten kommer upp, dock, är Neiwada fortfarande kvar i laget?
Jag har bra bloggideer men just nu har jag ju ingen dator så det kan skita ner sig..
Japp. Resultaten kommer upp snart i alla fall :)

Kram J

2012-07-23 | 20:48:27 | J's inlägg | 0 Kommentarer

SM hoppning klar!

Hello!
Nu är jag nöjd med min lilla Pix! Jo, jag åkte iväg till Neiwada i morse utan förhoppningar och hade inga krav på Pix "what so ever". Hon har gått på bete och jag trodde inte att vi ens skulle gå vidare. 
Så, först så var det förklassen, jag la henne fel på typ varenda hinder men snäll som hon är så hoppade hon ändå, några bommar ner och en 5:e plats totalt där. 
Mellan klasserna fick hon en promenad, och sedan in på framhoppningen igen. I kvalet var jag lite långsam, och var efter henne hela tiden. Men, en 6:e plats där, som räckte för att gå vidare till nästa kval!
Här har ni hennes outfit:
I transporten:
På banan:
Övriga saker jag tog med mig (- min outfit)
 
 
/R

2012-07-22 | 22:45:29 | Outfits | 2 Kommentarer

Hopp SM - Resultat

Hej! Eftersom att Neiwada inte har möjlighet att publicera resultaten, så gör vi det (OBS! - Neiwada mejlade resultaten till oss, vi har alltså inte gjort dem)
 

LC:
1 - Secret Suprice - EF (D)
2 - Coconut Chip - Danni (D)
3 - Firefox - Luftlycka (C)
4 - Ocean Star - Loppan (H)
5 - Bohels Joe - SSI (H)
6 -  Flisan - S.B (H)
7 - Black Beauty - Saranghae (C)
8 - Contessa - R.G (D)
9 - Azula - Luftlycka (H)
10 - Raise Me To The Sky - R.G (H)1LB:
1 - Riverdance - Luftlycka (H)
2 - Wild Wonder - Neiwada (H)
3 - Firefox - Luftlycka (C)
4 -  Azula - Luftlycka (H)
5 - Holmens Little Pixie - R, Soreca (D)
6 - The Dark Of Pigall - Simwim (D)
 
7 - Orion - SSI (H)


LA:
1 - Smoothie - E, Hallonbacken (D)
2 - Contessa - T, Hallonbacken (H)
3 - Diamond Queen - Min Syster (B)
4 - Fly Like A Bird - J, Soreca (D)
5 - Azula - Luftlycka (H)
6 - Lycka - Luftlycka (H)
7 - Last Exit - Pao (D)
8 - Caspian - SSI (D)
 

Kvalet:
1. Contessa - T, Hallonbacken
2. Fly Like A Bird - J, Soreca
3. Casanova - Ida, Liljestallet
4. Star - Saranghae
5. Diamond Queen - Min syster
6. Holmens Little Pixie - R, Soreca
7. Smoothie - E, Hallonbacken
8. Caspian - SSI
9. Raise Me To The Sky - R.G
10. The Dark Of Pigall - Simwim
---------------------
11. Dee Lizzy - Olivia, Poniy
12. Penny, Loppan
13. Lycka - Luftlycka
14. Rice Puff - EF
15. Ullster Duo - Danni
16. Last Exit - Pao
 
_____________________________________________
Vill även tacka Neiwada för den tid hon tillbringat i LH världen, nu är hennes resa slut! 
Tack!
 
/Soreca

2012-07-22 | 22:04:41 | J och R | 6 Kommentarer

Backträning

Hello!
Jo, eftersom att hopp-SM äger rum på Söndag. Så har jag bestämt att Pix ska gå i en grus hage tills dess. Hon står där tills efter Sm, just för att hon inte ska må dåligt av att äta så mycket, och träna samtidigt. 
I alla fall, så eftersom att vi hoppade igår, så bestämde jag mig för att köra lite backträning idag. 
Jag fixade iordning henne, och så red vi ut i skogen, jag skrittade ett tag. Och joggade sedan igång henne. Sedan travade vi i uppförsbackarna och skrittade i nerförs backarna, på rak sträckorna travade vi. På det viset fick hon trava en längre sträcka i låg form, och verkligen jobba igenom sig. 
Hon var helt blöt när vi kom hem igen, så jag svampade av henne och släppte henne i hagen. 
Outfit:
 
/R

2012-07-16 | 21:27:00 | Outfits | 2 Kommentarer

Neiwada :)

Hej!
Som många säkert märkt så har Neiwadas blogg försvunnit. Detta är inte meningen. 
Hennes blogg har på något mystiskt sätt raderats!
Hon ska fixa en ny blogg när hon kommer hem från sin semester. Men, hon behöver ERAN hjärlp att hitta på ett nytt bloggnamn. Då "neiwada.blogg.se" och "stallneiwada.blogg.se" inte längre fungerar. 
SM ( som äger rum den 22/7 ) resultaten kommer att publeceras här på Soreca. 
 
Hjälp Neiwada nu!
 
/ Soreca

2012-07-16 | 20:17:30 | J och R | 10 Kommentarer

Hoppning på schemat!

Hej hej!
Jo, eftersom att hopp-SM på Neiwada äger rum nästa söndag (22:e) så kom min tränare hit för att hjälpa mig med Pix idag. Vi skulle öva på att hoppa bana idag. Hon kan lätt bil lite seg när det är långa transport sträckor, och så tar hon ibland lite stora steg i kombinationer. Vilket resulterar i att hon oftast river. Så, vi övade lite på det idag. Pix var på sto-humör idag. Och kickade så fort man la till spöt, etc. Men ja, hon brunstar, så vad ska man förvänta sig? Men i övrigt så gick det helt OK. 
När min tränare ändå var här, så passade jag på att "hoppa" lite med Lillan idag. Vi har gått över bommar några gånger, och hon går jätte fint i alla tre gångarter nu. Hon lyssnar bra och är relativt stadig, i alla fall för att vara en unghäst. 
Så, vi började med ett kryss på sockerbitar. Som då blir ca 30-40 cm. Hon tittade lite på det några gånger, men efter ett tag lyckades jag övertyga henne och då gick hon över det. Sedan var det som om hon inte gjort något annat. 
Så, vi la upp några sådanna små kryss, och jag "hoppade" henne över dem. Så hon var jätte duktig idag!
Outfits:
LILLAN:
PIX:
/R

2012-07-15 | 13:09:00 | Outfits | 1 Kommentarer

Lekdag med tjejerna

Hello!
Jo, eftersom att både Lillan och Pix har gått dressyr/markarbetes pass denna veckan, så fick de en lite lugnare dag idag. Lillan gick jag ut och släppte i paddocken, och övade lite inkallning. Det är bra för henne med tanke på att hon då får med förtroende för mig. Hon kan följa mig som en hund nu, vilket verkligen är jätte roligt!
Imon kommer min hopp-tränare hit för att hjälpa mig med Pix (Inför SM). 
Så idag red jag ut med henne, barbacka. 
Jag lekte mest med båda två idag, bara en kort stund, och sedan fick de gå ut i hagen igen, med sina kompisar Sky och Contessa!
Alla fyra verkar ha blivit riktiga vänner nu, Sky är ganska högrangad, och Contessa lika så, Lillan springer runt och försöker få Contessa att leka med henen! Det ser för roligt ut! Pix är, som Pix brukar vara, lugn och oberoende av andra :)
Det var typ det för dagen!
Just det! Era kommentarer lyser verkligen upp min dag, och att ni besöker även om vi inte uppdaterar så mycket, men jag ska försöka!
 
/R

2012-07-14 | 13:16:07 | R's inlägg | 0 Kommentarer

KoMmeNTeRa!

Hello!
Jo, jag tänkte att vi skulle uppdatera länkningarna som vi har (Se fliken "länkningar" högt upp)
Så, ni som håller på med Lufthästar kan väl kommentera här, och länka er hemsida/blogg. Så att vi vet hur många ni är!
Då vi sett många nya stall, vilket är jätte kul!
 
Så, ni litar vi på er, KOMMENTERA!
 
/J och R

2012-07-13 | 10:48:36 | J och R | 15 Kommentarer

Lite uppdatering om läget

Hej!
Jag vill börja med att säga att jag vet att jag inte uppdaterat alls det senaste. Men det är sommar, och det finns massor av andra saker att göra. Just nu går både Pix och Lillan på sommarbete, och rids bara ibland, dock tränar Pix inför hopp SM. 
I alla fall, Classic är på foder hos Barocko, och när jag tar hem Classic så ville hon köpa Lillan. Men, nu till min fråga åt Barocko, Vill du fortfarande köpa Lillan? Tacksam för svar då jag annars letar efter en ny köpare. 
 
/R

2012-07-13 | 10:27:56 | R's inlägg | 0 Kommentarer

Nu ska jag hitta på änu mer ursäkter..

Hello!
Jo, som ni ser så har jag inte kunnat blogga, jag har annat som står före på prioriterings listan. Jag har hästar IRL, lite andra saker som jag inte kan nämna här. Och så är det ju faktiskt sommar!
Men, jag ska ge er lite att läsa och svara på samma test som J. Ha de bra!
 

1. Tycker du att du äter mer än du borde? – Japp! Kort sagt, så tycker jag att jag gör det, alldeless för mycket...
2. Vilken är din favoriträtt? –Allt som inte innehåller kött! Haha, nja.. men typ, fisk är gott :) 
3. Vad har du ätit idag? – Ett ägg, en macka, och så en pizza bit (och massa vatten)
4. Vilken är din favoritefterrätt? – GODIS! Är typ världens godis freak!
5. Är du bra på att laga mat? – Nej, men jag kan baka! XD
6. Är du en frukt- eller grönsaksperson? – Frukt. Men grönsaker är också gott!
7. Vilken är din favoritrestaurang? –Hemma XD
8. Är du nöjd med din vikt? – Nej, och jag tänker inte säga mer....
9. Är du vegetarian eller vegan? – Näst intill Vegetarian! XD Men jag äter visst kött, ibland. 
10. Hur ofta äter du? – Ja du.. när jag måste. 

Girighet

1. Vill du ha mer än du har just nu? – Typ inte...
2. Spelar pengar en viktig roll i ditt liv? – Tyvärr gör de det...
3. Vad har du för mål i din framtid? – Jag har x-antal mål.. men det får ni allt klura på! XD

4. Anser du pengar viktigare än kärlek? – Nej, men man klarar sig utan kärlek också...
5. Om du fick 1 miljon kronor nu, vad hade du gjort med dom? – Gett till de som behöver de..

6. Har du någonsin blivit kallad bortskämd eller girig? – Det har jag säkert... men vad vet jag?
7. Har dina föräldrar mycket pengar? –Normalt, kort sagt. 
8. Hur mycket pengar spenderar du i veckan? – Nada.....
9. Gör du/eller hade du delat med dig av dina pengar till fattiga om du kunde? – SJÄLVKLART!
10. Har du någonsin rånat någon? – Nope :)

Lättja

1. Hur många har kallat dig lat? – Ingen aning..
2. Hur länge sover du om nätterna? – 5-6 timmar
3. Tar du ofta tupplurer mitt på dagen? – Nej
4. Vilken var den mest depressiva tiden i ditt liv? – Hösten 2011, men mer än så säger jag inte.
5. Vilket är bästa sättet att slappna av på? – Att sitta inne hoss "min" ponny/häst
6. Skulle du kalla dig själv en ledare eller en följeslagare? – Både och!
7. Skulle du kalla dig själv en omtänksam person? – Asså, alla andra säger det, men jag tycker inte det
8. Vid vilken tid går du och lägger dig? – Beror på, jag är en morgon person.

9. Vad spenderar du mest tid på att göra? – Stallet och så pluggar jag, så mycket jag hinner, kompisar får vänta...
10. Skulle du hellre gå ut och göra någonting eller stanna hemma? – Stanna hemma! (eller stallet)

Vrede

1. Vem var den senaste personen du var arg på? – (rättar: ÄR arg på) En person... 
2. Vad är det elakaste du har gjort emot någon?- Jag har nog inte gjort något, men jag kan ha planerat...
3. Hatar du någon? – Som J sa, hata är ett starkt ord, men ja.. det gör jag.
4. Är du ofta arg? – Nja.. ibland. Men jag är rätt bra på att spela glad XD
5. Vad var det senaste som gjorde dig arg? – Vet inte..
6. Har du någonsin slagit någon? – Kanske...
7. Har du någonsin velat ta ut hämnd mot någon? – Japp, men inte gjort det..
8. Vad stör du dig mest på? – Svikare..
9. Hur uttrycker du ilska och frustration? – Ja du... jag skriver antar jag :)
10. Har du lätt för att förlåta? – Nepp
Avund


1. Vem är du mest avundsjuk på? – Vissa andra, att de alltid lyckas, att de är så sjukt duktiga på det de gör.
2. Finns det något du skulle vilja ha som din vän har? – Japp, fast (Som J) inte en sak, utan en egenskap
3. Finns det något som du tycker ditt liv saknar? - Det du...
4. När skulle du kalla dig själv lycklig? – När jag får beröm av någon jag ser upp till 
5. Olycklig? – Em.....
6. Har du någonsin tyckt synd om dig själv? – Nja, nej, inte jag. 
7. Överlag, tycker du att du har vad du behöver? – Självklart!
8. Finns det någon som har varit avundsjuk på dig? – Tror inte det, varför skulle man vara det?
9. Vill du ha ett annat liv än det du har? – Nope :)
10. Om du hade chansen att ta något från en vän som du tycker du behöver bättre, hade du gjort det? – Nej, så lågt faller jag inte.

Högmod

1. Vad är du mest nöjd med i ditt utseende? – Humm.... bra fråga...
2. Vad gillar du mest med din personlighet? – Jag vet inte, jag är bra på att spela..
3. Hur lång tid tar du att göra dig i ordning på morgonen? – No time at all!
4. Använder du mycket smink? – Nepp, aldrig typ.
5. Hur ofta shoppar du? – Vardags kläder? Typ aldrig, häst saker, typ när jag har råd XD
6. Är ditt utseende viktigt för dig? – Nja.... asså nej, inte riktigt. Men jag tror inte att det finns en enda människa som inte bryr sig alls. 
7. Skulle du vilja bli modell? – Aldrig i livet!
8. Vad skulle kunna förbättras på din kropp? – Allt! 
9. Tycker du att du är bättre än andra? – Absolut inte!
10. Vilket är den mest pinsamma händelsen i ditt liv? – Det du! Det är mycket!

 

 

Så, det var några frågor om mig, det är roligt, för alla svar skriker verkligen MIG!  Vill ni veta mer om moí? 

Eller vill ni veta mer om någon fråga som redan finns här? KOmMenTeRa!

 

/R


2012-07-11 | 21:33:30 | R's inlägg | 0 Kommentarer

Test :)

Vill ni veta lite om mig? Jag svarar på testet så sant jag kan men jag ger inte ut några namn eller annat, svara ni också på er blogg/hemsida så vore det kul!!

1. Tycker du att du äter mer än du borde? – Ja, helst vill jag inte äta alls, det tar för lång tid. Missförstå mig inte, jag vill inte bli sjukt smal eller nåt, jag tycker bara att det tar för lång tid xD
2. Vilken är din favoriträtt? – Det finns sjukt mycket, men måste nog  säga nåt grillat kött med potatis sallad eller liknande, men jag gillar en massa annat :)
3. Vad har du ätit idag? – Två mackor, youghurt med flingor, en bulle, en kaka och två glas saft.
4. Vilken är din favoritefterrätt? – Det måste nog bli godis eller så, lätt, enkelt och gott! (men inte för mycket)
5. Är du bra på att laga mat? – Nja, jag gör det inte så ofta, men då jag gör det brukar det gå att äta i alla fall, men som sagt, mat tar för lång tid och då är det heller inget kul att laga mat...
6. Är du en frukt- eller grönsaksperson? – Båda två tror jag...
7. Vilken är din favoritrestaurang? –Ingen speciell, men hemma är ju ofta gott:)
8. Är du nöjd med din vikt? – Jag ska inte klaga, men bryr mig ärligt talat inte så mycket..
9. Är du vegetarian eller vegan? – Nepp :)
10. Hur ofta äter du? – När jag har tid.

Girighet

1. Vill du ha mer än du har just nu? – Njaa...
2. Spelar pengar en viktig roll i ditt liv? – Ja ganska, men jag önskar att det inte var så...
3. Vad har du för mål i din framtid? – Att hinna med det  jag vill göra i livet. Att få ha hästar när jag är äldre

4. Anser du pengar viktigare än kärlek? – Hm.. nej, egentligen inte.. Men vill man ha häst så kostar det ju lite tyvärr...
5. Om du fick 1 miljon kronor nu, vad hade du gjort med dom? – Jag vet inte riktigt, sparat dem till framtiden...

6. Har du någonsin blivit kallad bortskämd eller girig? – Hm.. inte kallad så direkt, men jag är nog det enligt vissa, men det vill jag inte...
7. Har dina föräldrar mycket pengar? – Inte jätte, men vi har ju råd med tre hästar, varav ett är ett  föl och vi ska skaffa ett till :)
8. Hur mycket pengar spenderar du i veckan? – Inga alls, jag är pank. 
9. Gör du/eller hade du delat med dig av dina pengar till fattiga om du kunde? – Ja, men det beror på hur mycket jag har...
10. Har du någonsin rånat någon? – Nej ;)

Lättja

1. Hur många har kallat dig lat? – Inte så många ärligt talat...
2. Hur länge sover du om nätterna? – 7-8 timmar..
3. Tar du ofta tupplurer mitt på dagen? – Nej
4. Vilken var den mest depressiva tiden i ditt liv? – 2011 tror jag... men det var inte speciellt depressivt.
5. Vilket är bästa sättet att slappna av på? – Med en bok :)
6. Skulle du kalla dig själv en ledare eller en följeslagare? – Följeslagare, men ledare om ingen annan vill vara ledaren...
7. Skulle du kalla dig själv en omtänksam person? – Hm, jo...
8. Vid vilken tid går du och lägger dig? – Jag går och lägger mig typ 22-23 men somnar desto senare. Men det beror på vilken tid på året det är <3

9. Vad spenderar du mest tid på att göra? – Stallet, plugga, datorn och kompisar om jag hinner. 
10. Skulle du hellre gå ut och göra någonting eller stanna hemma? – Göra  någonting :)

Vrede

1. Vem var den senaste personen du var arg på? – Jag var lite arg på min kompis, men vi missförstod bara varann. Jag lämnar dock inte ut några namn.
2. Vad är det elakaste du har gjort emot någon?- Jag kan inte komma på något nu...
3. Hatar du någon? – Nej, men jag irriterar mig/ogillar vissa, men det gör väl alla, hata  är ett väldigt starkt ord...
4. Är du ofta arg? – Nej, men irriterad kan jag bli ganska så lätt, i alla fall på de i min familj <3
5. Vad var det senaste som gjorde dig arg? – Missförståndet med min kompis..
6. Har du någonsin slagit någon? – Ja... 
7. Har du någonsin velat ta ut hämnd mot någon? – Hm, ja det tror jag men kommer inte på något tillfälle nu.
8. Vad stör du dig mest på? – Supersnobbar.
9. Hur uttrycker du ilska och frustration? – Hehe, om jag är ensam svär jag... Annars håller jag det oftast inne så att andra inte ser att jag är arg.
10. Har du lätt för att förlåta? – Ja, jag kan inte vara arg länge.
Avund


1. Vem är du mest avundsjuk på? – Jag är avundsjuk på min kompis begåvning, men inte på själva henne. Jag vet inte annars...
2. Finns det något du skulle vilja ha som din vän har? – Ja, fast inte i saker, utan som sagt, en begåvning.
3. Finns det något som du tycker ditt liv saknar? - Lite mer självkänsla och att jag bättre kan lita på folk. Jag vet bara ett fåtal som jag litar på...
4. När skulle du kalla dig själv lycklig? – När jag är med de jag älskar, bland andra min häst. 
5. Olycklig? – Hm...
6. Har du någonsin tyckt synd om dig själv? – Haha ja, jag tycker lite synd om mig nu ;)
7. Överlag, tycker du att du har vad du behöver? – Ja, bara mitt liv fortsätter i samma spår.
8. Finns det någon som har varit avundsjuk på dig? – Ja, men inte nu längre tror jag inte...
9. Vill du ha ett annat liv än det du har? – Nej, jag tycker att jag har det bra som jag har just nu :)
10. Om du hade chansen att ta något från en vän som du tycker du behöver bättre, hade du gjort det? – Nej, verkligen inte. Min kompis behöver verkligen sin begåvning!!


Högmod

1. Vad är du mest nöjd med i ditt utseende? – Jag är hyfsat nöjd med min kropp just nu. Men jag vill inte vara så solbränd :( Jag har jättefula ränder xD
2. Vad gillar du mest med din personlighet? – 
3. Hur lång tid tar du att göra dig i ordning på morgonen? – Inte lång tid.
4. Använder du mycket smink? – Nej, aldrig nästan
5. Hur ofta shoppar du? – När jag lyckas fjäska med pappa, vilket betyder nästan aldrig. Iaf kläder och sånt. Jag får grejor till hästen då och då. Typ när vi är på mässan :)
6. Är ditt utseende viktigt för dig? – Nej, verkligen inte.
7. Skulle du vilja bli modell? – Nej!
8. Vad skulle kunna förbättras på din kropp? – Hehe, jag vill ha lite mer muskler :P
9. Tycker du att du är bättre än andra? – Nej.
10. Vilket är den mest pinsamma händelsen i ditt liv? – Haha, jag har gjort mycket pinsamt xD

Hoppas att ni tyckte att det var kul att få lite inblick i mitt liv :) Men jag vill inte avslöja för mycket på vissa ställen :)

Kram J


2012-07-09 | 22:55:13 | J's inlägg | 1 Kommentarer

3 Superkrafter

Hade inte 3 superkrafter varit sjukt coolt att ha? Det tycker jag i alla fall, men de "superkrafter" jag skulle ha valt i så fall är...
*Att man inte hade varit tvungen att äta- Det tar så himla lång tid att tvingas fixa någoot och ibland har man inte och då ska man behöva gå runt och vara hungrig och sur, det kan förstöra hela dagen. Dock skulle jag nog vilja att man KAN äta men att man inte MÅSTE. Alltså, jag älskar att äta då och då, när jag har tid, men det är så jobbigt när hela dagen förstörs av att man är hungrig men inte kan.
*Jag skulle heller inte vilja behöva sova så mycket. Alltså, man måste sova, men inte lika mycket.. 
*Sedan skulle jag också vilja ha bra hand om djur, som en begåvning man typ föds med... Att djur gillar en instinktivt. 
Detta kanske inte är mycket till "Superkrafter," men det skulle underlätta mycket i vardagen.
Vad har ni för tankar om sånt? Vill ni har superkrafter eller något extra bra? Kommentera :)
Kram J

2012-07-09 | 22:25:58 | J's inlägg | 1 Kommentarer

Äntligen!

Hej! I Lördags var ju jag, Neiwada, Långedal, Luftlycka och Olivia till Tyskland för att delta i det första kvalet inför EM, 5 av lagen bort, 15 kvar... Här kommer i alla fall resultaten, så det är bara att hoppas att vi gick vidare :)
1. Vitryssland
2. Finland
3. Irland
4. Norge
5. Scottland
6. Bulgarien
7. Ukraina
8. England
9. Rumänien
10. Grekland
11. Polen
12. Danmark
13. Sverige
14. Cypern
15. Tyskland
---
16. Frankrike
17. Ungern
18. Spanien
19. Island
20. Italien
Alla de som är nedanför strecket gick inte vidare. Tack allihop från laget, nu blir det kval 2 den 19/7
Kram J

2012-07-09 | 22:04:46 | J och R | 0 Kommentarer

Gröna smurfar!

Hello!
Jo, eftersom att det totalt spöregnade nästan hela dagen idag, så red jag Pix inne i manegen. 
Det är så roligt att vara här på Soreca nu, jag är van vid att det bara är jag och J, men nu är vi många olika personer och hästar här. Vilket är bra, då får man lite omväxling. 
Så, i alla fall så körde jag lite "hoppning" med Pix idag, jag la ut fyra upphöjda trav bommar på ena långsidan, och avslutade den lilla "serien" med ett litet räcke. På diagonalen la jag 2-3 bommar där med, och på den andra långsidan la jag ut några galopp bommar. Jag jobbade henne ganska mycket på raktspår idag, då hon går väldigt mycket på volter annars. Jag och Pix kände för att lysa upp dagen lite, och visa att det faktiskt är sommar, genom att piffa upp outfiten med lite roliga färger, så som grönt!
PIX:
( Brunt träns, brun hoppsadel, Gröna boots (fram) och brunt schabrak)
JAG:
Gröna ridbyxor, brun piké, ridhjälm och ridstövlar ) 
 
/R
 

2012-07-06 | 20:50:27 | Outfits | 0 Kommentarer

Ingen som är intresserad?

Hur är det nu med kommenterandet? 
Jag lovade Luftlycka en intervju för att hon vann SM, och bad er snälla läsare om hjälp., men inte en enda kommentar angående det har trillat in. Kom igen nu! Skicka in lite frågor vad som kan vara intressant! Det kan vara vad som helst, favoritfärg, bästa hästen, vad som helst, bara de inte tvingar henne att avslöja sig. Snälla! Skicka in lite frågor, det kan väl inte vara så svårt? <3
Kram J

2012-07-06 | 16:55:22 | J's inlägg | 5 Kommentarer

Segt

Hej! När jag kom hem från tävlingen igår så fick hon stå inne över natten. Det hade varit jättevarmt hela dagen och Fly kändes som en svamp man skulle kunna krama ur, och dessutom helt slut. Jag la därför på henne ett våffeltäcke och så fick hon stå ett tag och äta. Sedan sköljde jag av kylleran och satte på henne Arnika och hennes Backontrack stall "bandage" och sedan fick hon stå inne hela natten. Så imorse var hon ganska så sur över att få stå inne helt ensam, men jag tog av henne allt, kollade tempen för att se så att hon inte blev sjuk av all svett igår och sedan släppte jag ut henne i sommarhagen och så får hon vara i fred där idag. Jag mockade sedan, smörjde sadel och träns, packade in allt ordentligt, la det som behövdes i tvätten, och sen fanns inte mycket mer att göra. Riktigt tråkigt, och just då öppnade sig himlen. Helt sjukt mycket och länge regnade det och jag blev lite orolig med tanke på att hon blev så blöt igår, men alla hästarna hade samlat ihop sig under alla träden, de stod så nära att man skulle kunna tro att de ville smälta ihop med varann. Ett himla mysigt gäng av hästar har vi fått in i hagen och jag är riktigt glad över det.
Queen x2
Fly
Firefox (fast hon var inte här i går kväll)
Mixie
Sky (Ska åka snart)
Bästa gänget, inte sant?
Men imorgon hårdtränar vi för EM och så taggar vi det den 8/7 tror jag :)
Minns ni Happyland? Haha, vilken galning.
Kram J

2012-07-06 | 16:49:11 | J's inlägg | 1 Kommentarer

Så kan man också göra...

Hello!
Jo, som ni vet så var det RGHS (Rosgårdenshorseshow) idag, jag tävlade Pix i dressyr (LA)
Jag hade tänkt ta detta som en träning. Hade inga krav på Pix "what so ever" och tänkte bara åka ut för att ha lite kul med henne. 
Eftersom att det var stek hett idag (27° i GBG) så packade jag med lite extra myggspray osv. 
Så, när jag kom dit så anmälde jag mig, lastade ur Pix, kollade igenom henne. Och så borstade jag av henne, efter det så satte jag på henne benskydden+bootsen. Och till sist sadel (Hon har ju redan träns). Jag satt upp och skrittade bort till framridningen. Jag är sådan, att när jag rider fram så skrittar jag mest, och så travar jag igång henne, och testar galoppen i båda varven. Mer behövs inte. Så, innan jag gick in på banan så blev jag helt iskall, hade jag verkligen tränat ordentligt? Men, så fort jag tar ett steg in på banan så försvinner allt, jag bara rider. Precis så som jag alltid har gjort, och när jag är lugn så blir Pix lugn. 
Jag red mitt program, och skrittade sedan av Pix en stund ute. 
När vi var klara med det, så gick jag tillbaka till transporten, där jag sadlade av och borstade av henne igen, la sedan på henne sitt svettäcke, och svampade av benen. Sedan knäppte jag upp nosgrimman, och så fick hon beta  lite i gräset. Jag hade inte en tanke på hur det skulle ha gått, för jag red ju inte direkt som jag gjorde i SM. 
Men, så när resultaten var inne gick jag bort för att kolla, J var ju med och tävlade så jag ville se hur det gick för henne. Och högt upp på resultat listan vid LA:n stod det "R - Holmens Little Pixie" Och jag bara stod där och gapade. Jag? Vann? 
Så, det var bara att skynda tillbaka till transporten, sadla Pix, ta på mig kavajen, och trava bort till prisutdelningen. 
Så, ja, en udda tävling blev det för min del. 
Här har ni en lite mer detaljerad beskrivning av vad jag tog med mig i transporten:
 
(Skydden+bootsen endast på framridning, Flugband efter klassen ) 
 
 
Pix outfit i transporten:
Min outfit:
( Mjukis byxor över mina vita ridbyxor, gympa skorna bytte jag till när jag inte red )
 
Kort sagt:
- Tvättsvamp
- Man/svans borste
- Hovkrats 
- Putsfluff
- Rotborste
- Hästolja
- Flugband
- Sadel
- Träns
- Damasker
- Boots
- Schabrak
- Flugspray
- Pälsglans
- Sadelskydd
-(+ våra outfits)
 
 
 
/R

2012-07-04 | 19:48:22 | R's inlägg | 2 Kommentarer

Hoppas att det går bra nu då...

Hejsan! idag gick jag upp väldigt tidigt och gjorde i ordning Fly ordentligt. Hon var ju nästan helt ren, men hon var ju bara tvungen att ligga ner i natt, så nu är hon smutsig igen -.-
Men det fick jag ganska snabbt bort och det var inga problem att få bort faktiskt. Sedan gjorde jag i ordning henne för transporten och lastade in allt.
Detta var med i transporten:
*Svarta transportbenskydd fram + bak - i transporten
*Ljusblå/svart/grått fleecetäcke - i transporten
*Läderfgrimma med ljusblått foder - i transporten
*Ljusblått grimskaft - i transporten
*Longeringslina - kan behövas
*Tredelat bett - när jag rider och är på anläggningen
*Martingal med förbygel - när jag rider
*Hoppsadel - när jag rider
*Pullarträns - när jag rider och är på aläggningen
*Benskydd fram +bak - när jag rider
*Hoppschabrak - När jag rider
*Tävlingstäcke - Att lägga på ifall det börjar regna
*Sadelöverdrag galon - att sätta på sadeln ifall det börjar regna (jag rider inte med det)
*Kyllera - sätts på strax efter att tävlingen är över och på hemvägen
*Arnika gel - sätts på hemma EFTER tävlingen eftersom att det är 96timmar karens (när jag har tvättat bort kylleran)
*Backontrack stall bandage - Sätts på när jag har satt på Arnika - står med dem i 4 timmar.
*Rotborste, ryktborste, magic brush, tvättsvamp och hovkrats - används under hela tävlingen för att hålla henne ren
*Pälsglans - används under tävling (främst innan) för att smuts inte ska fästa bra på kroppen och för att hålla man och svans fina
*Vita ridbyxor, vita handskar, kavaj, hjälm, väst, stövlar och ridstrumpor - min outfit, har på mig hela dan (överdragsbyxorna över de vita ridbyxorna)
Det var allt, önska oss lycka till :)
 
Kram J

2012-07-04 | 14:20:26 | Outfits | 0 Kommentarer

Hästarna på besök

Hej! Jag ska bara skriva upp om hur det blir med bete i sommar och vilka hästar som kommer o.s.v. 
*För det första kommer INGEN häst föränn den 1 Juli
*Alla hästar (ryttare) har tillgång till sadelkammaren med sadel och tränshängare, skåp, torkskåp och omklädningsrum.
*Man har tillgång till alla ridvägar, skogen, skrittmaskinen, terrängbanan, paddocken, manegen och en box per häst.
*Man använder min sommarhage, eller, om hästen ska tävla, skadad etc så får man använda grushage eller som sagt box. 
*Alla hästar som kommer måste ha giltigt pass, vara ston och ha en aktiv ägare.
*Man behöver inte vara här varje dag för jag kollar till alla hästar varje dag, fyller vatten och kan även sköta era hästar  (rida, borsta leda eller liknande) om ni frågar.
*Hagen kommar att vara delad på hälften till en början för att spara på betet och öppnas efter halva sommaren ungefär.
*Man får "anmäla" sig till betet senast den 30 Juni.
*Hästarna släpps ihop allihop tillsammans den 1 Juli och då måste ägaren vara med, och dessutom kunna lasta ur allt och packa in i stalllet.
*Om man vill kan man ha hästen inne på nätterna eller över en dag eller nåt och då kan jag hjälpa till med in och utsläpp och även ge hästen mat, bara jag vet vad den ska ha.
Dessa hästar står här i sommar:
Fly Like A Bird "Fly"
(Klicka för att se större pass)
Queen
Little Mix "Mixie"
My Sky "Sky" (Bara ett litet tag)
Queen of life "Queen"
Firefox
Kram J
 

2012-07-03 | 21:22:00 | J's inlägg | 5 Kommentarer

Sommar

Hej! Förlåt så jättemycket för att jag inte har bloggat. Men jag har koll på vilka hästar som har kommit och alla mår bra :) 
Fly har ridits ganska så mycket, men jag har varit på ridläger och därför inte kunnat blogga, sen efter ridlägret har jag haft sjukt mycket att göra :/ 
Jaja, imon är Rosgården Horseshow och därför blev det ingen ridning idag, men jag har badat Fly och borstat svansen till världens finaste fluff fluff :) Hon kommer att stå inne i natt och inte ute med de andra, men hon kommer ut imon igen :)
Jag hinner inte blogga mer, men jag älskar er alla och fortsätt läs och kommentera!! Jag ska försöka blogga, men just nu är det lite mycket. Så fort min häst åker på sommarbete blir allt lugnare.
Kramisar J

2012-07-03 | 20:44:01 | J's inlägg | 0 Kommentarer

Longering

Hej!
Jag vill börja med att säga att jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan, men jag har hästar IRL, och så är det faktiskt sommar (=man vill inte sitta inne vid datorn hela dagen)
Jo, som jag sa så longerades Lillan idag, hon gick på inspänningar och fick jobba ordentligt. 
I skritt och trav gick det bra, galoppen var väldigt "flängig" först. Men efter ett litet tag blev även den helt OK. 
Outfit:
 
/R
 

2012-07-03 | 17:19:00 | Outfits | 0 Kommentarer

Nu är de här!

Hello! Jo, idag kom då Contessa och Sky från rosgården hit. 
Ihop släppet gick bra, Pix är ju snäll som en ängel, så hon brydde sig inte så mycket, Lillan var lite nyfiken. Men även det lugnade sig efter ett tag. 
Nu ska Rosgården få "bekanta" sig med stället, lägga in sakerna i skåpet, fixa boxarna som hon vill etc. 
Jag har bara tränat dressyr de senaste dagarna, så idag får Pix vila och Lillan ska longeras. 
Men, det får ni höra om senare!
 
/R

2012-07-03 | 11:06:51 | R's inlägg | 0 Kommentarer