Hoppning på Indie

Japp, jag hoppade Indie idag och det gick inte så bra, det var kallt och blåste lite så hon var rätt nervös och skyggade när det lät och lite så, så hon vägrade några gånger på ett "läskigt" hinder bara för att det blåste i lite plast utanför... :/ Men jag försökte så gott jag kunde och i slutet hoppade vi en bana som var felfri, vi hoppade 80cm då :)
Jag började med att rida fram med mycket skänkelvikningar, öppna, sluta och sånt. Hon har verkligen lärt sig det bra och älskar det! Jag tränade på förvänd galopp, vilket hon är proffs på, men gjorde även lite byte av galoppen, hon är väldigt bra på att vänta på min "byt galopp" signal, vilket kommer bli jätte bra i dressyren, men även i hoppning. Hon är himla fin i formen så hon är ju super som dressyrhäst! Hon blir väldigt pigg i hoppningen så måste ha martingal, men hon är jätterolig att hoppa, men är inte super, men den höjden hon kan hoppa, så hoppar hon jättebra! :)
Jag övade öven på att galoppera över bommar på volten, det gick inte så bra för hon trampade fel nästan hela tiden. Men tillslut gick det. När jag hade värmt upp så började jag med första övningen.
A) Vi hoppade ett räcke, en oxer och ett räcke på en linje. Jag började med att bara hoppa linjen men sedan hoppade jag även med en volt, över bommarna och sedan fortsätta på resten av linjen. Det gick ganska  bra, först drog hon mot sista hindret i serien och trampade fel över bommarna, men sedan började hon lyssna mer och då gick det bättre.
B) Sedan gick jag vidare till nästa övning. Innan jag gjorde själva övningen så hoppade jag den böjda linjen. Det gick super så hoppade den bara lite innan jag höjde allt och hoppade den lilla "banan" :) Det gick bra även om hon var pigg och stannade massor på första hindret på banan eftersom den där plasten utanför :/ Men sedan hoppade hon hela banan utan problem, på 80cm och vissa på 90cm. :)
Vår outfit:
Färg: Blå
Jag:
Indie:
Ludd benskydd, (de bruna)
KRAM J

2011-12-07 | 21:13:00 | Outfits | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback