Hästar till salu, del 2 *SÅLDA*

Hej! Här kommer fler lufthästar till salu från samma ägare.
Denna första är en svensk ridponny hingst och är tingad.
Hot'n Sweet *TINGAD*
Hingst, svensk ridponny
Färg: Fux
Född: 2003
Trots att Hot'n Sweet bara är 8 år så har han gjort en del i sitt liv. Han föddes på ett stort stuteri i Skåne där han blev avelshingst. Han var en framgångsrik avelshingst och många ston fick fina föl av honom. Han gick treårstest där med 40p och tävlade sedan en del i hoppning. Sedan såldes han som hopphäst till min kompis som har tävlat en del med honom och han har blivit jätte bra skött i sitt liv. Han passar jätte bra som avelshäst och även lite tävlingshäst men kan bli hingstig ibland när det är mycket ston omkring honom på tävlingar. Speciellt om de brunstar.
Ramona
Sto, welsh, b-ponny
Färg: Black
Född: 2000
Ramona är ju då 11 år men hon har bara varit riden i 3 år för hon har varit avelshäst. Hon är en begåvad hoppare men har ridits av en för stor ryttare så har inte hoppat så mycket. Hon är även bra i dressyr. Urmysig att rida ut på men har tendens att bocka. Endast ute dock, hon bockar aldrig på banan. Har även hoppat lite terräng och älskar det! Dock små bocksprång här och  var men det går att träna bort.
Hon brukar bli lite mörkare på vintern och mer, som på bilderna, "beigare" och lite "fläckigare" på sommaren och våren. På den sista bilden så ser hon lite "jämnare" ut i färgen, hon har inte lika mycket "fläckar" i sin färg, och det är för att det är på våren.
Wild Wonder "Wonder"
Sto
Färg: Mörkbrun
Född: 2006
En 5 åring med hög kvalité, har gått höga klasser i hoppning, dressyr och terräng och är mycket lätt att ha och göra med! Hon hoppar MSV A på träning och har som högst tävlat LA med 1:a placering, vi har inte hunnit längre eftersom att hon är så ung fortfarande.
Hon älskar uppmärksamhet och är inte uppstressad på tävlingsplatser. Lätt att lasta, sko, duscha och klippa. Kan stå kvar i transporten på tävlingsplatser medan man anmäler sig eller går banan, eller kanske mellan klasserna. Har varit på flera meeting och då har hon  varit hur lugn som helst!
En kvalitéts ponny med bra kroppsform och kapacitet för hur höga klasser som helst!

2011-11-15 | 11:05:02 | Hästar/ ponnys till salu! | 6 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» ponnypenny

Men Wild Wonder är väl ingen ponny?... Det stod iaf ponny i sista meningen^^ <3

Ps. Bild 5 var sjukt snygg!

2011-11-15 // 21:09:45
» Neiwada

Hur hög är Wild Wonder?

2011-11-16 // 07:52:32
» Lollistuteri

Hej!

Jag vill köpa Ramona & jag har mailat dig.

//Lollistuteri

P.S Min hemsida www.lollistuteri.n.nu

2011-11-19 // 09:42:33
» Anonym

Jag tar Ramona! Och Wild Wonder!

2011-11-25 // 19:54:05
» JJ

Är super intreserad av Wild Wonder! Behöver en lite yngre häst som jag kan påverka lite mer nu i början. Erbjuder massor av kärlek och kompisar och såklart ridning och tävlingar :)

2012-04-01 // 07:30:45
» Anonym

Är super intreserad av Wild Wonder! Behöver en lite yngre häst som jag kan påverka lite mer nu i början. Erbjuder massor av kärlek och kompisar och såklart ridning och tävlingar :)

2012-04-01 // 07:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback