Jultävling på Soreca!!

Hejsan! Nu ska vi ha en riktigt kul tävling här på Soreca! Tävlingen är mest för att det var första advent, vi välkomnar helt enkelt julen med en liten "skojtävling" för alla som vill vara med.
Att tänka på:
  • Man måsta maila för att anmäla sig.
  • Man får anmäla så många hästar som anges vid varje gren.
  • Man tävlar ponnyer mot stora hästar.
  • Tävlingen kommer vara när tillräckligt många har anmält sig.
  • I mailet ska det stå ditt/stallets namn, hästens namn och vilken gren!
  • Och framför allt: kom ihåg att ha kul!! :D
---
Gren 1
Hoppdressyr :)
I denna grenen kommer man att rida ett dressyrpogram som jag gör och i pogrammet kommer diverse hinder vara.
Man hoppar lag, 2 i varje lag och det laget som samlar mest poäng(stilpoäng) vinner!
Jag kommer att göra en bana och bifoga bilder till varje gren och så i ett annat inlägg.
Jag bestämmer lagen när alla har anmält sig, det blir slumpmässigt. Till denna gren får man endast anmäla 1 häst per stall/ryttare. (Om det är två eller tre personer på ett stall så får varje person anmäla en häst.) Hur många lag det blir beror på hur många som är anmälda.
---
Gren 2
Gymkhana
I denna grenen tävlar man också i lag. Jag kommer bifoga bilder på de olika övningarna vi kommer göra och sånt i ett annat inlägg. Jag bestämmer lagen slumpvis och man får endast anmäla 1 häst per ryttare/stall, som i hoppdressyren.
Man kan vinna på två sätt, antingen är man snabbast och lyckas med alla banor, eller så samlar man stilpoäng genom att ha bra samarbete, utan att rida flängigt o.s.v. Så ett lag kanske är näst långsammast men vinner ändå bara för att de har många stilpoäng, eller så vinner det snabbaste laget men som kanske inte hade så mycket stilpoäng. Man kan vinna på båda, så välj en strategi inom laget!
---
Gren 3
Hoppdressyr(igen xD)
Här är det du som rider som ska komma på en bana att rida. Den som kommer på den bästa banan och den som dessutom rider snyggast vinner! Här tävlar man inte i lag och man kan anmäla 3 hästar per stall/person.
---
Gren 4
Hopptävling
Så avslutar vi med en gammal hederlig hopptävling. I grundomgången är det stilbedömning, där ska man rida så snyggt som möjligt och ha bäst sits o.s.v. I omhoppningen är det den som rider snabbast. Sedan läggs detta ihop och den som har högst av båda vinner! :D
---
Det kommer upp ett inlägg om varje gren och kom ihåg att anmäla er för fullt! Tips även era vänner! Det är jätte kul med många anmälda!! :D
Frågor mailas också till oss!
KRAM J

2011-11-28 | 20:14:40 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback