Bebott

Hej! Nu ska det allt bli fullt i stallet! Då A från Långedal bara har två hästar och hon ändå bor så nära Soreca så kommer hon att flytta sina hästar till Soreca. De kommer att stå på "J's sida" och där har vi exakt fyra boxar: det räckte precis för alla hästarna. 
A's Boy kommer att få stå i utebox eftersom det inte fanns plats där inne. Där blir det dock full rulle för nu är hela min sida av stallet fullt av ston! Haha, Springtime kommer att stå längst in mot väggen, Erna kommer att stå i mitten och Fly längst ut mot spolspiltan. Detta medför också lite ändringar i hagarna eftersom vi helst inte har Boy och Fly tillsammans. Så Erna och Boy kommer att stå tillsammans eftersom att Erna inte bryr sig så mycket om vem hon står med och lyckas då nog inte locka fram hans hingstiga sida! xD 
Det ska bli jätteroligt att ha lite nya hästar här eftersom det är så tomt just nu. Här får ni lite uppdatering om hur det kommer se ut:
Haha, Det ser lite roligt ut men jag tror ni förstår... Alla de fula träden och stigarna runt dem ska symbolisera skog. Det finns väldigt många stigar som ni ser och det finns även väldigt mycket utanför stallet. Härifrån kan man rida till A's gård och där kan man fortsätta rida, därfifrån kommer bl.a. till sjön. Mellan våra stall ligger terrängbanorna som är "mina" men som används flitigt av båda stallen. 
A kommer att nyttja allt på gården som vanligt och vi kommer även hjälpa till med ut och insläpp, fodringar och allt möjligt. A kommer också hjälpas åt ibland. Alltså gör vi ett "schema" där vi delar på allt sådant. 
Det finns otroligt mycket plats i sadelkammaren eftersom så många boxar står tomma så A får 2 sadel och tänshängare till varje häst (alltså 4 sammanlagt) plus ett skåp till varje häst (2 sammanlagt) Hon får även nyttja vår täckeshängare för blöta täcken och foderkammaren. Mitt och R's hus ligger precis angränsande och de får stå för "fikarummen". A är nog oftast här när vi är det så nu blir nog våra hus "bebodda" av henne också xD
Hon betalar 200LP i månaden :) 
A kommer att flytta hit redan på Måndag så jag har börjat förbereda för att hon ska flytta hit.
När jag hade ridit klart och så kom A hit och vi spolade ur boxarna och la in strö. Vi flyttade även hit lite grejor som hon inte kommer använda så mycket. Resten flyttas hit på Måndag. Erna och Fly kommer att stå tillsammans i en hage sedan flyttar vi dem till sina nya hagar på Måndag. 
Om det blir för lerigt eller upptrampat i hagarna kommer de att flytta till två andra hagar till vänster i bilden, de syns dock inte. Just nu är i alla fall båda fina eftersom att Fly har stått i gushage och inte trampat upp något och Erna har stått ensam i den hagen som Fly och Springtime kommer stå i och eftersom hon stått ensam så har hon inte trampat upp så mycket.. Så... de har till och med lite gräs, även om det är fullt av frost nu <3
 
Detta blev kanske ett tråkigt och långt inlägg men det är såhär det kommer att se ut och det kommer att bli väldigt roligt med lite hästar i stallet! :)
 
Kram J

2012-12-01 | 22:02:07 | J's inlägg | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Q

Gud vad kul! Ska bli kul att följa henne också! :D
Kul att ni håller kvar! Tycker ni jag ska göra en ny egen eller vara kvar på pearlsunlight?
Kram <3

Svar: Stanna du kvar på sunlight! :) Det är där man känner igen dig och glömmer inte bort vart du finns <3Ja! Hon kommer ju inte blogga men kommer att ha sina hästar här och jag skriver ju lite om dem.

Kram J
soreca.blogg.se

2012-12-03 // 16:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback