Min plan i sommar med mina hästar

Hello!
Jo, jag har kollat runt på era bloggar och sett mycket "reklam" för träningsläger,ridläger och tävlingar. 
Jag tycker att allt låter jätte roligt och blir verkligen sugen på att anmäla mig till det! Men, just nu har jag Lillan här hemma, och henne vill jag verkligen rida in och utbilda ordentligt. Efter det åker hon (som det ser ut nu) till Barocko, då tar jag även tillbaka Classic. 
Jag har även Pix, som har gått i hårdträning i stort sätt hela våren, tävling efter tävling har hon gått den tjejen, utan skador och utan att klaga! :) 
Så, jag tycker att hon förkänar att ta det lite lugnt i sommar, att ha henne hemma och rida, men inte hårdträna. Vi kanske ställer upp i någon CL (clearround). 
Sedan så pratade jag med SSI innan hon åkte, och, hon skulle ju lämna ut sina killar Dallas och Orion på foder om jag inte minns helt fel, där sa jag även, att om hon inte hittar något annat så kan jag ta Orion. 
Jag gillar honom, men så här i efterhand vet jag inte riktigt vad jag håller på med!
Nu i dags läget äger jag inte mindre än 4 hästar! Pix och Lillan(Marilyn) som står här hemma på Soreca, Classic som är på foder hos Barocko, och så Dissan som har varit på foder sedan länge. 
Ja, när jag sålt Lillan, och tagit tillbaka Classic, då är allt stabilt och i ordning igen, tills dess ska jag bara klara mig igenom allt. Kort sagt:
 
PIX - Stannar här hemma, ska ta det lite lugnt
LILLAN(MARILYN) - Ska ridas in, och sedan säljas
CLASSIC - Är på foder, kommer hem när jag sålt Lillan
DISSAN - Är på foder (har sedan länge varit)
---------------------------------------------------------------------------
SSI - Ska jag vara ärlig, nu när jag tänkt igenom saken, så vill jag helst inte ta Orion på foder, men om allt blir kaos då, så fixar jag det. Förlåt om jag trasslade till allt!
 
 
/R

2012-06-23 | 13:38:33 | R's inlägg | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback