Har inte orkat

Tja!
Har inte orkat/haft tid att blogga de senaste dagarna, men nu har i alla fall Cllassic och Pix fått sina pass, jobbar på Dissans.
Idag så dressyr tränades båda damerna, Pix går näst intil fläck fritt i L:B nu. L:A ska vi fortsätta jobba med, hon har lite svårt med byterna. Men vi jobbar på det!
Annars så regnade de ju idag, så jag höll mig inne i manegen. Var även hemma från skolan idag meed en hemsk huvudverk. Men vid 11 tiden gick jag ner till mina tjejer, fixade och red dem. Och så vid två tiden gick jag hem och sov igen XD
I alla fall, Classic var hettsig x10 idag! Hon var mer på bakbenen än på marken! Stegrade och höll på... Jag blir inte klok på henne.
Hon skulla inte gå ner med huvudet, inte alls. Och jag som brukar rida utan martingal vid dressyren... Fick sätta en gummisnodd på hene efter ett tag. Hade inte kraft att kämpa med henne. Här får ni båda damernas outfits:
Classic:
Pix:
/R

2012-05-09 | 22:25:16 | Outfits | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» M :)

Vem är det som håller anmälan till SM-kvalet? Jag vill anmäla mig men eftersom vi på Morces har Gmail, går det inte att mejla till hotmail (?)

Svara i någon kommentar, eller försök att mejla oss, tack!



// M

2012-05-10 // 07:50:41
» Loppan

Snyggt schabrak Pix hade! :)

2012-05-10 // 20:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback