Till salu *SÅLD*

 

Fire Heart "Humlan"
2008 
138 cm 
Svensk Ridponny 
e. Jupiter 
u. Queen Of Life
Humlan som hon kallas är en trevlig liten tjej på 4 år. Social och bussig är hon. Hittills bara longerad men har potential till mycket mycket mer. Är löshoppad upp till 100cm. Har haft träns och schabrak på sig. Men Humlan är en toppentjej med glimten i ögat!
--
Detta var texten när Humlan kom hit. Såhär är hon nu:
Humlan är en jättego flicka som varit hos mig i ett tag nu. Hon har fina gångarter och en bra hoppteknik. Hon är ju som sagt fortfarande bara 4 år, och därför har hon inte hunnit med mycket än. Hon behöver komma till en ryttare som har bra tålamod och är mjuk och rutinerad. 
Humlan kan inte gå i form än men är på god väg, hon söker sig ofta när jag rider henne och hon kan galoppfattning samt bromsa, gasa och svänga. Hon kan inte skänkelvikning än men det är något att träna på. Även andra svårare skolor.
Humlan har inte hoppat så mycket, men kan hoppa mindre banor med ryttare. Det har hon gjort hos mig och är duktig på att svänga och hon gillar att hoppa!
Humlan skulle kunna gå lite allround för hon är mysig och inte alls tittig. Eftersom att hon är ung har hon lätt att lära och hon vill alltid göra rätt! 
För tillfället har Humlan bra kondition och kan ridas och tränas varje dag. Hon är väldigt positiv.
Hennes mamma har också hon varit här på Soreca, hon är duktig och har väldigt bra steg och temperament. Hennes pappa har tävlats en hel del och är även han en duktig ponny. 
Humlan är en kvalitetsponny.
Maila oss på Soreca för mer info på soreca@hotmail.se
Vi är måna om vart Humlan hamnar. Hon säljs för 30.000 lp.
Detta får hon med sig vid försäljning:
Kram J

2012-10-22 | 20:37:00 | Hästar/ ponnys till salu! | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Stall SWE

Jag skulle gärna vilja köpa Humlan! Vi startar upp ett nytt stall och ska nog ha SS mästerskapen 2012 så anmäl gärna! Vi kommer att träna henne i dressyr,hoppning och vi kommer att ha stora hagar och boxar och jag hoppas att hon får det lika bra där som här! Trevlig dag!

Svar: Hej! Om du pratar med Pao (stallpearlsunlight.blogg.se) , hennes riktiga ägare, så får du se vad hon säger. Jag tror att hon hade en eventuell köpare! <33
Kram J
soreca.blogg.se

2012-10-23 // 10:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback